Foto: Eirik Folkedal

Foto: Eirik Folkedal

ARRANGØRGRUPPA


ELISABETH BREEN BERGER er frilans dansekunstner, utdannet fra Kunsthøyskolen i Oslo og jobber i egne og andres prosjekter. Fra 2010 har hun jobbet tett med koreograf Henriette Pedersen. Hun har vært med å initiere og arrangere MTG siden 2010 og har også vært med å arrangere Improfestivalen.

EVA GRAINGER er frilans dansekunstner, utdannet fra Kunsthøgskolen i Oslo, og har jobbet nasjonalt og internasjonalt siden 2011. Hun jobber nå som produsent for Ingri Fiksdal og Mia Habib. Eva har jobbet som styreleder for Kompani Haugesund siden 2011, festivalkoordinator for Norsk Festival for Dans og Film fra 2010-2012. Hun har jobbet som produsent for Kompani Haugesund og En Kveld, og arrangert MTG siden 2012.

SIGRID HIRSCH KOPPERDAL er dansekunstner, og jobber frilans i egne og andres arbeider. Hun er utdannet fra Kunsthøgskolen i Oslo og Salzburg Experimental Academy of Dance. Hun jobber bl.a med koreografer som Kristin Ryg Helgebostad, Ingri Fiksdal, Landing og Siljeholm/Christophersen. Sigrid har vært med å arrangere MTG siden 2012.

KAREN HØYBAKK MIKALSEN er frilans dansekunstner og koreograf i egne og andres prosjekter. Hun har utdanning fra Skolen for Samtidsdans (2000) og Danshögskolan i Stockholm (2004). Karen har initiert og organisert MTG, ImproFestivalen, og ImproLAB/PRAXIS.

IDA GUDBRANDSEN jobber som utøvende danser og har i flere år vært involvert i Impure Company/Hooman Sharifi. Hun har også medvirket i prosjekter av FLUKT, Katrine Kirsebom, Eva-Cecilie Richardsen, Anne Kathrine Fallmyr, Mia Habib og Landing. Ida har produsenterfaring fra Impure Company, Mia Habib, Verdensteatret og Tone Gellein. I 2011 var hun prosjektleder for Dansens Dager. Hun har vært med å arrangere ImproFestivalen og MTG siden 2010.